ullastre

0 0

L’ullastre és un arbre típic de la Mediterrània, que es caracteritza per les seves fulles petites i coriaces i per les seves olives petites i dolces. Aquesta espècie és una de les més resistents als climes càlids i secs, per la qual cosa és molt comú a les zones costaneres i de muntanya de Catalunya.

A més de ser una espècie molt apreciada per la seva bellesa i la seva capacitat per adaptar-se a terrenys difícils, l’ullastre també té una gran importància en la cultura popular catalana. Les seves olives són molt valorades per elaborar oli d’oliva, i la seva fusta és molt utilitzada per a la confecció d’instruments musicals i mobiliari.

Si busques informació sobre l’ullastre, pots trobar molts recursos en línia. Algunes de les cerques relacionades amb aquesta espècie poden ser: «propagació de l’ullastre», «ús medicinal de l’ullastre» o «receptes amb olives d’ullastre». Sigui quina sigui la teva necessitat, segur que hi ha molta informació disponible per aprofundir en el món d’aquesta espècie singular de la flora mediterrània.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz