squat sumo com fer

0 2

El squat sumo com fer és un exercici de força que es realitza amb les cames obertes i els peus apuntant cap a fora. Aquesta variant del squat és una opció ideal per treballar la musculatura de les cames i els glutis, més específicament els adductors i els quadríceps. Per realitzar correctament el squat sumo com fer, és important mantenir la posició correcta dels peus i la columna vertebral durant tot l’exercici. Així doncs, per aconseguir uns resultats òptims amb aquesta tècnica, és recomanable començar amb pesos lleugers i anar augmentant progressivament la càrrega.

Per aconseguir fer un bon squat sumo com fer, és important seguir unes pautes bàsiques. En primer lloc, cal situar els peus a una distància superior a la de les espatlles, amb les puntes cap a fora. A continuació, es realitza el moviment de la cadera cap a enrere, mantenint la columna vertebral recta i el cap en posició neutra. Un cop a la posició més baixa del moviment, s’ha de contractar la musculatura dels glutis i els quadríceps per tornar a la posició inicial. Així doncs, el squat sumo com fer és una opció excel·lent per fortaleix la musculatura de les cames i els glutis.

Algunes de les busquedes relacionades amb el squat sumo com fer són: «squat sumo avantatges», «squat sumo musculatura treballada» i «

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz