somatotips saps teu

0 0

El somatotip és una classificació que es fa sobre el tipus de cos d’una persona en funció de les seves característiques físiques. Aquesta classificació es basa en tres components: endomorfia, mesomorfia i ectomorfia. L’endomorfia és el component que fa referència a la quantitat de greix corporal que té una persona, mentre que la mesomorfia es relaciona amb la quantitat de massa muscular i la ectomorfia amb la talla i la longitud dels ossos.

Si vols saber quin és el teu somatotip, has de tenir en compte les teves característiques físiques i comparar-les amb les d’aquests tres components. Si ets una persona amb molta massa muscular, per exemple, és possible que tinguis un somatotip mesomorfo. Si, per contra, ets una persona altra més prima i alta, potser ets un ectomorf. En canvi, si tens una mica més de greix corporal, és possible que siguis un endomorf.

Algunes de les cerques relacionades amb el somatotip són «exercicis per a cada tipus de somatotip», «com canviar el teu somatotip» o «què és el somatotip i com influeix en la salut». Així doncs, si vols saber més sobre el teu somatotip i com afecta la teva salut i forma física, no dubtis a buscar informació sobre aquest tema.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz