saps com calcular el teu percentatge de greix corporal

0 0

Si vols saber com calcular el teu percentatge de greix corporal, hi ha diverses maneres d’aconseguir-ho. Una de les més senzilles i accessibles és utilitzar una mesura de bioimpedància, que utilitza una petita corrent elèctrica per mesurar la quantitat de greix i múscul en el teu cos. També pots fer servir una plicometria, que mesura el teu gruix de pell en diferents punts del cos per calcular el teu percentatge de greix corporal. Si prefereixes una opció més precisa i professional, pots acudir a un nutricionista o un especialista en fitness que et realitzi una prova de composició corporal.

Per obtenir els millors resultats, és important que segueixis les instruccions del dispositiu o del professional que et realitza la prova, i que mantinguis una dieta saludable i un programa d’exercici adequat per mantenir un percentatge de greix saludable.

Algunes busquedes relacionades amb «saps com calcular el teu percentatge de greix corporal» poden ser: «com mesurar el greix corporal a casa», «com reduir el percentatge de greix corporal» o «com interpretar els resultats d’una mesura de bioimpedància».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz