rutina hiit de sprints en 20 minuts

0 0

La rutina hiit de sprints en 20 minuts és una excel·lent opció per a aquells que busquen un entrenament intens i efectiu. Aquesta rutina combina períodes curts d’exercici d’alta intensitat amb períodes de descans actiu per ajudar a augmentar la resistència cardiovascular i la força muscular.

Per a començar, cal escalfar bé per evitar lesions. Després, comença la rutina amb 10 sprints de 20 segons seguits de 40 segons de descans actiu. A continuació, es realitzen 5 sprints de 30 segons seguits de 30 segons de descans actiu. Finalment, es realitzen 5 sprints de 40 segons seguits de 20 segons de descans actiu. Aquesta rutina és ideal per a aquells que no tenen molt temps per entrenar però que volen obtenir resultats efectius en poc temps.

Algunes de les busquedas relacionades amb la rutina hiit de sprints en 20 minuts són: «com fer una rutina hiit de sprints en 20 minuts», «beneficis de la rutina hiit de sprints en 20 minuts» i «exercicis addicionals per a complementar la rutina hiit de sprints en 20 minuts».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz