rutina hiit amb peses russes

0 0

Si estàs buscant una rutina eficaç per a entrenar el teu cos amb peses russes, el HIIT és la millor opció per a tu. Amb aquesta rutina intensa d’entrenament d’interval de alta intensitat, podràs augmentar la teva resistència, la força i la flexibilitat. A més, les peses russes són una eina perfecta per a treballar tot el teu cos i augmentar la teva massa muscular.

Per a la teva rutina HIIT amb peses russes, comença amb un escalfament adequat per a evitar les lesions. Després, realitza exercicis intensos en intervals de curta durada, alternant entre moments de treball intens i moments de descans. Pots incloure exercicis com squats, llançament de peses russes, pujada d’escalons, flexions, entre altres. No oblidis acabar amb una fase de relaxació i estiraments per a evitar les lesions i millorar la teva flexibilitat.

Algunes de les busquedes relacionades amb rutina HIIT amb peses russes poden ser «exercicis de peses russes per a principiants», «rutina HIIT amb peses russes per a perdre pes» o «programa d’entrenament amb peses russes per a tot el cos».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz