rutina d’exercicis tabata 4 minuts

0 4

La rutina d’exercicis Tabata de 4 minuts és una manera eficaç i eficient de mantenir-se actiu i saludable en només uns pocs minuts al dia. Aquesta rutina consisteix en realitzar exercicis intensos durant 20 segons seguits d’un període de descans de 10 segons, durant un total de 4 minuts. Aquesta rutina d’exercicis és ideal per a aquells que tenen un estil de vida ocupat i no tenen temps per a un entrenament més llarg.

Per a realitzar aquesta rutina, es poden incloure exercicis com saltar a la corda, flexions, sentadilles, burpees i altres moviments de cos complet. L’objectiu és fer el màxim nombre d’exercicis possibles durant els 20 segons de treball intens, i després descansar durant els 10 segons següents. Això no només ajuda a augmentar la resistència i la força, sinó que també ajuda a cremar calories i a mantenir-se en forma.

Algunes de les busquedes relacionades amb la rutina d’exercicis Tabata de 4 minuts inclouen «exercicis Tabata per a principiants», «rutina d’exercicis Tabata per a la pèrdua de pes» i «exercicis Tabata per a abdominals». Així que si busques una solució ràpida i eficaç per mantenir-te en forma, la rutina d’exercicis Tabata de 4 minuts pot ser perfecta per a tu.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz