rutina amb trx per a esquena

0 2

La rutina amb TRX per a esquena és una tècnica d’entrenament que utilitza el pes del propi cos per aconseguir un treball efectiu i intens de la musculatura de l’esquena. Aquesta rutina està dissenyada per a aquells que volen millorar la seva força, resistència i flexibilitat en aquesta zona del cos.

Per a començar, és important realitzar un bon escalfament abans de començar la rutina. Després, es pot començar amb exercicis com els remos amb TRX, que consisteixen en agafar les cintes del TRX i fer un moviment de remada cap al pit. També es poden fer els pull-ups, que consisteixen en aferrar-se a les cintes del TRX i fer un moviment cap amunt, mantenint la posició durant uns segons. Finalment, es pot acabar amb exercicis de fortificació de la musculatura posterior com els back extensions.

Algunes de les busquedas relacionades amb rutina amb TRX per a esquena són: «exercicis amb TRX per a esquena», «rutina TRX per a esquena i bíceps», i «TRX per a entrenament d’esquena a casa». Amb aquesta rutina amb TRX per a esquena, podràs aconseguir una musculatura fortificada i una millor postura, així com una millora general en la salut i el benestar.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz