receptes coliflor reduir els carbohidrats

0 0

Si vols reduir el consum de carbohidrats, la coliflor és una opció saludable i deliciosa per incorporar a la teva dieta. Aquí tens algunes receptes fàcils i delicioses per preparar coliflor i reduir els carbohidrats:

1. Coliflor gratinada: talla la coliflor en floretes i cou-la al vapor fins que estigui tendra. Després, barreja la coliflor amb una salsa de formatge baixa en greixos i cobreix-la amb una capa de pa ratllat integral. Gratinada al forn fins que estigui daurada i cruixent.

2. Pizzes de coliflor: tritura la coliflor en un procesador d’aliments i mescla-la amb formatge ratllat, ou i espècies. Estira la massa en forma de pizza i cobreix-la amb ingredients saludables com verdures i proteïna magra. Cuina al forn fins que estigui cruixent i daurada.

3. Arros de coliflor: tritura la coliflor en un procesador d’aliments fins que tingui una textura semblant a l’arròs. Cuina-ho en una paella amb verdures i proteïna magra per a un plat saludable i baix en carbohidrats.

Algunes busquedas relacionades amb receptes de coliflor per reduir els carbohidrats són: «coliflor com a substitut de la pasta», «receptes vegetarianes de coliflor» i «coliflor com a base per a plats baixos en carbohidrats».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz