quins són els arbres més frondosos

0 5

Els arbres més frondosos són aquells que tenen una gran quantitat de fulles i branques que els permeten crear una densa coberta vegetal. Entre ells, trobem l’arbre de la goma, el baobab i el banyan.

L’arbre de la goma, també conegut com a ficus elastica, és originari d’Índia i destaca per les seves fulles grans i brillants. A més, té un tronc gros i robust que li permet créixer fins a 30 metres d’altura.

El baobab és un arbre africà que pot arribar a tenir més de 20 metres d’altura i un tronc que supera els 10 metres de diàmetre. Les seves branques són molt amplis i esteses, i les seves fulles són petites i ovalades.

Finalment, el banyan és un arbre que es troba principalment a l’Índia i el Sud-est asiàtic. És conegut per les seves arrels que creixen des dels seus branques i que s’arrelen al sòl, formant una espècie de segona coberta vegetal. Les seves fulles són petites i ovalades, i les seves branques són molt esteses i frondoses.

Algunes de les busquedes relacionades amb quins són els arbres més frondosos podrien ser «com cuidar els arbres frondosos», «els arbres frondosos més grans del món» i «com plantar arbres frondosos al meu jardí».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz