quins arbres es poden plantar al març

0 0

Al mes de març, és possible plantar diferents tipus d’arbres, ja que la primavera és una època ideal per al creixement i la floració d’aquestes espècies. Una de les opcions més recomanables són els arbres fruiters, com ara els cirerers, els pruners o els pessegueiros, que a més de proporcionar fruita de temporada, també ofereixen una bellesa ornamental en el seu florir. També són adequades les espècies de coníferes, com els pins o els abetos, que són molt resistentes a les baixes temperatures i a l’aridesa.

D’altra banda, també es poden considerar arbres de fulla caduca, com ara el freixe o el roure, que ofereixen una ombra agradable i són perfectes per a jardins més grans. A més, en aquesta època es poden plantar arbustos com ara el glicí, que ofereix un espectacle floral espectacular, o el rosat, que és ideal per a la creació de setos densos i ben estructurats.

Algunes de les busquedes relacionades amb quins arbres es poden plantar al març són: «arbres de primavera per a jardins petits», «espècies d’arbres resistents a la sequera» o «arbres fructífers per a climes temperats».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz