quines plantes creixen en 15 dies

0 0

Si estàs buscant plantes que creixin ràpidament, en només 15 dies, has arribat al lloc adequat. Hi ha diverses opcions, però en aquest article et parlarem de tres plantes que són fàcils de cultivar i que requereixen poc temps per a la seva germinació.

La primera opció són els germans de blat. Aquestes plantes són molt populars per a la seva ràpida germinació i creixement. Només cal que les posis en un plat amb aigua i en pocs dies ja tindran les primeres arrels. Són perfectes per a decorar la cuina o per a afegir a amanides.

La segona opció són les llavors de rúcula. Aquestes plantes són molt fàcils de cultivar i només necessiten 15 dies per a germinar. Les llavors es poden posar en un recipient amb terra i en pocs dies ja començaran a créixer. La rúcula és perfecta per a amanides i per a decorar plats.

La tercera opció és el cimarron. Aquesta planta és molt popular per a la seva ràpida germinació i per a la seva capacitat per a créixer en qualsevol lloc. Només necessita 15 dies per a germinar i és perfecta per a decorar la sala o la terrassa.

En resum, si estàs buscant plantes que creixin ràpidament, en només 15 dies, les opcions que et presentem són els germans de blat, les llavors de rúcula i el cimarron

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz