quina és la planta que creix més ràpid

0 0

Si estàs buscant una planta que creixi ràpidament, una opció excel·lent és l’arbre de la goma de mascar o chiclé. Aquesta planta tropical, també coneguda com a chiclero, pot créixer fins a 60 peus en només 7 anys. El chiclero és una opció popular per als jardins i les zones de paisatge perquè és fàcil de cultivar i té fulles brillants i atractives.

A part de l’arbre de la goma de mascar, altres plantes que creixen ràpidament inclouen la bignonia, la magnòlia i el bambú. La bignonia, també coneguda com a trompeta dels àngels, és una planta enfiladissa que pot créixer fins a 30 peus en només uns pocs anys. La magnòlia és una planta arbustiva que pot créixer fins a 20 peus en només 5 anys. Finalment, el bambú és una planta que creix ràpidament i pot créixer fins a 90 peus en només 5 anys.

Algunes busquedes relacionades amb «quina és la planta que creix més ràpid» podrien ser: «plantas de creixement ràpid per a la decoració del jardí», «com plantar plantes que creixen ràpidament» i «cuidats i manteniment de plantes de creixement ràpid».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz