que significa que les fulles de les plantes es posen grogues

0 0

Les fulles de les plantes es posen grogues quan hi ha un canvi en la seva composició química, provocant una disminució en la producció de clorofil·la. Aquesta pigmentació verd intens és la responsable de la fotosíntesi, per la qual cosa quan disminueix la seva producció, la fulla adquireix un color groguenc o marronós. Aquesta situació pot ser provocada per diversos factors, com ara canvis en les condicions climàtiques, falta de nutrients, plagues o malalties.

Per combatre aquesta situació, és important identificar la causa del canvi de coloració i prendre les mesures necessàries per solucionar-la. Això pot incloure l’aplicació de fertilitzants, el control de plagues i malalties o la regulació de la temperatura i la humitat ambiental.

Algunes de les busquedes relacionades amb que les fulles de les plantes es posen grogues podrien ser: «com solucionar les fulles grogues de les plantes», «causes de la pigmentació groguenca en les fulles de les plantes» i «com prevenir la pèrdua de clorofil·la en les fulles de les plantes».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz