que lluna és bona per plantar tomàquets i pebrots

0 0

Si vols tenir una collita abundant i saludable de tomàquets i pebrots, és important saber quina lluna és la millor per plantar-los. La lluna afecta el creixement i el desenvolupament de les plantes, així que escollir el moment adequat per plantar és clau per obtenir resultats òptims.

La lluna creixent és la millor per plantar tomàquets i pebrots. En aquesta fase lunar, la savia de les plantes circula amb més intensitat, el que afavoreix el creixement de les arrels i les fulles. Això permet que les plantes siguin més resistentes a les plagues i malalties, i que produeixin fruits més grans i saborosos. Per tant, si vols plantar tomàquets i pebrots, assegura’t de fer-ho durant la lluna creixent per obtenir els millors resultats.

Algunes busquedes relacionades amb el tema «que lluna és bona per plantar tomàquets i pebrots» podrien ser: «com influencia la lluna en el cultiu de tomàquets i pebrots», «fases de la lluna per plantar hortalisses», o «com saber quina lluna és la millor per plantar tomàquets i pebrots».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz