que es pot cultivar amb poca aigua

0 0

Si vols cultivar amb poca aigua, hi ha diverses opcions que pots considerar. Un dels cultius més adequats per a aquesta finalitat és la lavanda, que és una planta resistenta i que requereix poca aigua per sobreviure. A més a més, la lavanda té molts usos, com ara la producció d’oli essencial, que es pot utilitzar en perfumeria i en aromateràpia.

Un altre cultiu que es pot considerar és la figuera, que és una planta que es pot adaptar a condicions de sequera i que té una gran capacitat per a absorir aigua del sòl. A més a més, la figuera és un cultiu que es pot desenvolupar bé en climes càlids i assolellats, la qual cosa la fa ideal per a molts llocs del món.

Finalment, pots considerar el cultiu de plantes aromàtiques com ara el romaní, la salvia o el timó, que són plantes que no requereixen molta aigua i que tenen múltiples usos culinaris i medicinals. A més a més, les plantes aromàtiques són fàcils de cultivar i poden ser una font de renda per a molts agricultors.

Algunes busquedes relacionades amb el cultiu amb poca aigua poden ser: «com cultivar plantes resistents a la sequera», «cultius eficients en l’ús de l’aigua» o «com dissenyar un jardí sostenible en zones àrides».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz