que és millor regar al matí oa la nit

0 0

Si estàs buscant informació sobre quan és millor regar les plantes, és important tenir en compte que regar al matí o a la nit depèn de diversos factors, com la temperatura, la humitat i el tipus de planta. En general, és millor regar al matí perquè el sol ajuda a evaporar l’aigua sobrant i a prevenir malalties fúngiques, però també hi ha avantatges en regar a la nit.

Una de les raons per regar al matí és que la temperatura és més fresca, la qual cosa ajuda a evitar l’evaporació excessiva de l’aigua. A més, les plantes tenen tot el dia per absorvir l’aigua i utilitzar-la per a la seva fotosíntesi. D’altra banda, regar a la nit pot ser beneficiós per a les plantes que necessiten més humitat, ja que l’evaporació és més lenta i l’aigua es queda a la superfície de la terra durant més temps.

Algunes busquedes relacionades amb que és millor regar al matí oa la nit podrien ser: «quines plantes s’han de regar al matí», «com afecta la temperatura al regar les plantes», o «com prevenir malalties fúngiques en les plantes».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz