que és el liit i perquè s’està posant de moda

0 4

El liit és una nova tendència que està agafant força en els últims temps. Es tracta d’una pràctica que consisteix a reduir al mínim la quantitat de pertinences que tenim i que no són indispensables per a la nostra vida diària. Això implica deixar anar objectes que no utilitzem, desfer-nos dels excessos i simplificar la nostra vida.

La popularitat del liit s’explica per diverses raons. En primer lloc, moltes persones busquen una vida més simple i menys estressant, i el liit els ofereix aquesta possibilitat. A més a més, els valors de la sostenibilitat i el medi ambient estan cada vegada més presents en la societat, i el liit és una forma de reduir el consum i els residus.

D’altra banda, el liit també es relaciona amb la tendència del minimalisme, que busca la simplicitat i l’essencialitat en totes les àrees de la vida. Així mateix, molts influencers i personalitats famoses han abraçat aquesta pràctica i la promouen a través de les xarxes socials.

Algunes de les cerques relacionades amb el liit i la seva popularitat són: «començar amb el liit», «beneficis del liit» i «com practicar el liit a casa».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz