quantes vegades cal regar els alls

0 0

Per aconseguir una bona collita d’alls, és important saber quantes vegades cal regar-los. Això depèn de diversos factors, com ara el clima, la tipologia del sòl i la quantitat d’aigua que necessiten les plantes. En general, es recomana regar els alls aproximadament dues vegades per setmana durant el període de creixement, que sol ser de 6 a 8 setmanes. No obstant, si es produeixen períodes de sequera, cal augmentar la freqüència de reg, ja que és important mantenir el sòl humit per aconseguir una collita òptima.

Si vols assegurar-te que els teus alls creixen ben forts i sans, és important seguir una rutina de reg regular i mantenir el sòl humit. No obstant, és important no excedir-se en la freqüència de reg, ja que això pot provocar la pourritura de les arrels i afectar la salut de les plantes.

Algunes busquedes relacionades amb «quantes vegades cal regar els alls» inclouen «com regar els alls en climes secs», «quants litres d’aigua necessiten els alls» i «què passa si reguem els alls massa sovint».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz