quantes llavors se sembren de tomàquet

0 0

Si estàs buscant saber quantes llavors se sembren de tomàquet, has arribat al lloc indicat. La quantitat de llavors que necessitaràs sembrar dependrà de diversos factors, com ara la grandària de la parcel·la, el tipus de cultiu i la varietat de tomàquet que vulguis sembrar.

En general, es recomana sembrar entre 2 i 3 llavors per forat, amb una separació entre forats d’uns 50 centímetres. Això significa que per a una parcel·la de 10 metres quadrats, necessitaràs entre 200 i 300 llavors de tomàquet. No obstant, si el cultiu és més intensiu, podràs sembrar més llavors per forat.

Ara bé, si tens dubtes sobre la quantitat de llavors que necessitaràs per al teu cultiu de tomàquet, sempre és recomanable consultar amb un professional del sector agrícola. Així podràs assegurar-te d’obtenir els millors resultats en la teva collita de tomàquet.

Algunes busquedes relacionades amb «quantitat de llavors per sembrar tomàquet» podrien ser «com sembrar llavors de tomàquet», «quant espai necessito per a un cultiu de tomàquet» i «varietats de tomàquet més adequades per a sembrar».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz