quant peso utilitzar en cada exercici

0 0

A l’hora de fer exercici físic, és important saber quant pes utilitzar en cada exercici per aconseguir els millors resultats i evitar les lesions. En general, el pes que s’ha de utilitzar depèn dels objectius que es vulguin assolir i del nivell d’experiència dels practicants.

Per als exercicis de força, és recomanable utilitzar un pes que permeti realitzar entre 8 i 12 repeticions per sèrie. Aquesta quantitat de repeticions ajuda a desenvolupar la massa muscular i a millorar la força. Per als exercicis de resistència, el pes ha de ser més lleuger, de manera que es pugui realitzar un major nombre de repeticions. Això ajudarà a millorar la resistència i la capacitat cardiovascular.

En resum, per saber quant pes utilitzar en cada exercici, és important tenir en compte els objectius i el nivell d’experiència. Cal començar amb pesos lleugers i anar augmentant el pes a mesura que s’adquireix més força i resistència.

Algunes de les busquedes relacionades amb quant pes utilitzar en cada exercici poden ser: «com determinar el pes adequat per als exercicis de força», «com evitar les lesions en els exercicis de peses» o «com saber si estic utilitzant massa o massa poc pes en els meus exercicis».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz