quant cal enterrar les llavors

0 0

Per aconseguir una bona germinació de les llavors, és important que les enterris a la profunditat adequada. En general, la profunditat recomanada per a la majoria de les llavors és d’aproximadament el doble de la seva grandària. No obstant, això pot variar segons el tipus de planta i les seves necessitats específiques.

Per exemple, les llavors de flors d’hivern o de primavera s’haurien d’enterrar a una profunditat de 1-2 cm, mentre que les llavors de verdures com les pastanagues o els espinacs s’haurien d’enterrar a uns 2-3 cm. És important no enterrar les llavors massa profundament, ja que podrien tenir dificultats per arribar a la superfície i germinar.

En resum, la profunditat adequada per a enterrar les llavors depèn del tipus de planta i les seves necessitats específiques. Assumint que no es tracta de llavors molt petites, la profunditat òptima sol ser d’aproximadament el doble de la mida de la llavor.

Algunes de les busques relacionades amb «quant cal enterrar les llavors» podrien incloure «com enterrar llavors de flors», «profunditat per a enterrar llavors de verdures», i «consells per a una germinació exitosa de llavors».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz