quan regar els tomàquets al matí oa la tarda

0 0

Un dels aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de cultivar tomàquets és el moment adequat per regar-los. Molts experts en horticultura recomanen regar els tomàquets al matí perquè les plantes tinguin temps d’absorbir l’aigua abans que el sol escalfi la terra i evapori l’humitat. D’aquesta manera, les arrels dels tomàquets poden absorbir l’aigua de manera més eficaç i mantenir la planta hidratada durant tot el dia.

No obstant això, també és possible regar els tomàquets a la tarda si no es pot fer al matí. En aquest cas, és important assegurar-se que les fulles de les plantes estiguin totalment seques abans de la nit per evitar el creixement de fongs o altres malalties. També es pot optar per utilitzar un sistema de reg per goteig per mantenir una humitat constant al llarg del dia.

Algunes de les cerques relacionades amb «quan regar els tomàquets al matí oa la tarda» poden incloure «com saber quan els tomàquets necessiten aigua», «com evitar el sobre-reg» i «com prevenir les malalties dels tomàquets causades per l’excés o la falta d’aigua».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz