quan és millor regar les plantes de dia o de nit

0 5

Quan és millor regar les plantes de dia o de nit és una pregunta que molts jardiners es fan. La resposta depèn de diversos factors com el clima, el tipus de planta i el terreny. En general, és millor regar les plantes durant les primeres hores del matí o al vespre. Això permet que la planta absorbeixi l’aigua abans que el sol sigui massa fort, evitant que les fulles es cremi. També ajuda a reduir l’evaporació de l’aigua, cosa que significa que la planta pot absorbir més.

Si decideixes regar les plantes de nit, assegura’t que les fulles estiguin ben seques abans d’aconseguir la foscor. Moltes plantes són susceptibles a les malalties fúngiques, i deixar les fulles humides durant la nit pot augmentar el risc de desenvolupar aquestes malalties. A més a més, regar les plantes de nit pot ser més incòmode perquè la humitat pot atraure insectes com mosquits i altres plagues.

Algunes de les preguntes més comunes que les persones cerquen relacionades amb aquest tema són «Quan és millor regar les plantes durant l’estiu?» i «Quina és la millor manera de regar les plantes?» També és comú cercar informació sobre com regar les plantes en terrenys argilosos o en zones amb poca pluja.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz