press militar a multipower quina és la tecnica correcta

0 0

El press militar a multipower és un exercici popular entre els aficionats a l’entrenament de peses. Aquesta tècnica correcta requereix concentració i una postura adequada per prevenir lesions. Per començar, situa’t davant del multipower amb la barra a l’alçada dels teus espatlles. Agafa la barra amb les mans a una distància lleugerament més gran que l’amplada dels teus espatlles i eleva-la fins que els teus braços estiguin estirats per sobre del cap.

Mantén els teus colzes rectes i la barra equilibrada mentre la baixes a la posició inicial. És important mantenir el teu tronc recte i els teus abdominals enganxats per evitar que la teva esquena es doblegi cap enrere. Repeteix l’exercici per aconseguir els millors resultats. Amb aquesta tècnica correcta, podràs aconseguir un desenvolupament muscular òptim i evitar les lesions.

Algunes de les busquedas relacionades amb press militar a multipower quina és la tecnica correcta són: com fer press militar a multipower sense lesions, com augmentar el pes en press militar a multipower, i quins músculs s’entrenen en press militar a multipower. Així, podràs aprofundir en els detalls de l’exercici i obtenir els millors resultats.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz