pont de brooklyn curiositats

0 0

El Pont de Brooklyn és un dels ponts més famosos i icònics del món. Situat a la ciutat de Nova York, va ser inaugurat el 1883 i connecta els barris de Manhattan i Brooklyn a través del riu East. Aquesta obra d’art arquitectònica és una atracció turística popular i té moltes curiositats que val la pena destacar.

Una de les curiositats més interessants del Pont de Brooklyn és que durant la seva construcció, molts treballadors van morir per accidents laborals. Es calcula que van ser més de 20 persones les que van perdre la vida mentre construïen el pont. A més a més, el pont va ser dissenyat per l’enginyer John Roebling, però ell va morir abans de poder veure el pont acabat. Va ser el seu fill, Washington Roebling, qui va continuar amb la construcció del pont.

Un altre fet curiós del Pont de Brooklyn és que va ser el pont penjant més llarg del món durant molts anys. A més, el pont va ser il·luminat amb llums de gas durant la nit fins que es va instal·lar la il·luminació elèctrica. Avui en dia, el Pont de Brooklyn és un lloc popular per fer turisme i caminar pel pont.

Algunes busquedes relacionades amb el Pont de Brooklyn curiositats poden ser: «Història del Pont de Brooklyn», «Curiositats dels ponts famosos del món» i «Visites turístiques al Pont de Brooklyn».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz