plantes medicinals per cultivar a casa

0 0

Si vols cultivar plantes medicinals a casa, has de saber que és una opció saludable, econòmica i fàcil de fer. A més, pots tenir al teu abast herbes fresques per a ús culinari o per a fer infusions i remeis naturals. Algunes plantes que pots cultivar a casa són el romaní, la menta, el llorer, la salvia, el timó o la camamilla. Cal que tinguin un espai assolellat, un bon drenatge i que les reguis regularment.

El romaní és una planta que creix ràpidament i requereix poca atenció. És ideal per a infusions i per a afegir a plats de carn i peix. La menta és una altra planta fàcil de cultivar i molt versàtil. Pots fer infusions, afegir-la a amanides o a plats de pasta. El timó i la salvia són plantes que s’utilitzen per a remeis naturals per a la tos i el mal de gola, a més de ser aromàtiques i útils per a afegir a plats de carn i peix. Finalment, la camamilla és una planta relaxant que es pot utilitzar per a infusions o per a fer olis essencials.

Algunes busquedes relacionades amb plantes medicinals per a cultivar a casa són: «com cultivar romaní a casa», «remedios naturales con plantas medicinales», «plantas medicinales para infusiones».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz