plaça de la vila madrid curiositats

0 0

La Plaça de la Vila Madrid és un lloc emblemàtic de la capital espanyola que es troba al barri de La Latina. Aquesta plaça es caracteritza per la seva arquitectura i la seva història. La plaça va ser construïda al segle XV i era coneguda com a plaça de la Palla. Més tard, es va convertir en la plaça dels Carros i finalment va ser anomenada Plaça de la Vila Madrid.

Una de les curiositats més interessants de la Plaça de la Vila Madrid és la seva font, que es va construir el 1850. Aquesta font té una figura central de bronze que representa la deessa Cibeles, el símbol de la fertilitat i la natura. També és interessant destacar l’edifici que fa de fons de la plaça, que és la Casa de la Villa, un edifici de l’estil renaixentista que va ser construït el segle XVII i que actualment és la seu del govern municipal de Madrid.

Algunes de les busquedes relacionades amb la Plaça de la Vila Madrid curiositats podrien ser: la història de la plaça, els esdeveniments culturals que s’hi celebren, i les altres atraccions turístiques del barri de La Latina.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz