pedalar de peu pedalar assegut com em convé

0 0

Pedalar de peu o pedalar assegut és una qüestió de preferència personal i dependrà de les necessitats de cada ciclista. Pedalar de peu és una manera de treballar diferents músculs i augmentar la resistència, mentre que pedalar assegut és més eficient i aconsegueix una millor estabilitat. És important trobar la posició que més ens convé per aconseguir el millor rendiment i evitar les lesions.

Per pedalar de peu, el ciclista ha de moure el seu pes cap endavant i fer servir les cames per impulsar-se cap amunt. Això requereix més energia, però pot ser útil quan es necessita escalada o acceleració. D’altra banda, pedalar assegut implica mantenir la posició del cos al seient i fer servir els músculs de les cames per moure els pedals. Això és més eficient i és ideal per a la llarga distància i la velocitat.

Per tant, pedalar de peu pedalar assegut com em convé depèn de les circumstàncies i de les necessitats del ciclista. El millor és provar ambdós estils i veure quin és el més adequat per a nosaltres.

Algunes busques relacionades amb pedalar de peu pedalar assegut com em convé podrien ser:

1. Com millorar la tècnica de pedalar de peu i assegut?
2. Quins són els beneficis de pedalar de peu?
3. Quins són els millors exercicis per a la resistència dels ciclistes?

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz