mountain climbers formes realitzar aquest exercici

0 0

Mountain climbers és un exercici molt efectiu per treballar els músculs del tronc i les extremitats inferiors. Aquest exercici es realitza en posició de planxa i consisteix en portar alternativament els genolls cap al pit, simulant la carrera. Per realitzar aquest exercici, és important mantenir la posició de planxa, amb les mans sota els espatlles i el cos estirat. A continuació, es porta el genoll dret cap al pit mentre es manté el genoll esquerre estirat, i després s’alterna amb el genoll esquerre. Aquest exercici es pot realitzar a diferents velocitats i intensitats, depenent del nivell de condició física de cada persona.

Per obtenir els millors resultats amb aquest exercici, és important mantenir una postura correcta i evitar oscil·lacions del cos. També es recomana realitzar 3-4 sèries de 10-15 reps per aconseguir una bona estimulació muscular. A més, és important mantenir una respiració adequada durant l’exercici per evitar la fatiga.

Algunes de les busquedes relacionades amb Mountain climbers són: «com fer mountain climbers per principiants», «mountain climbers per a la pèrdua de pes», «beneficis dels mountain climbers per als músculs abdominals».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz