isabel de portugal curiositats

0 0

Isabel de Portugal, també coneguda com a Isabel la Catòlica, va ser una reina i patrona de les arts i la cultura durant el segle XV. Va néixer a Madrid el 22 d’abril de 1451 i va ser filla del rei Joan II de Portugal i d’Isabel d’Aragó. Va ser coneguda per la seva bellesa, intel·ligència i la seva dedicació als pobres i necessitats.

Una de les curiositats més destacades de la vida d’Isabel de Portugal va ser el seu matrimoni amb el rei Ferran II d’Aragó, amb qui va tenir cinc fills. Isabel va ser una de les reines més influents de la història d’Espanya i va ser coneguda per la seva devoció religiosa i el seu suport a l’expansió de la fe catòlica. També va ser una gran mecenes de les arts i la cultura, i va fundar nombrosos monestirs i convents.

En resum, Isabel de Portugal va ser una figura important en la història d’Espanya i va destacar per la seva intel·ligència, bellesa i dedicació. Algunes de les cerques relacionades amb Isabel de Portugal curiositats podrien ser «Isabel de Portugal biografia», «Isabel la Catòlica» o «reines més influents de la història d’Espanya».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz