isabel de farnesi curiositats

0 0

Isabel de Farnesio, també coneguda com a Isabel de Parma, va ser una reina d’Espanya que va governar al costat del seu marit, Felip V, a principis del segle XVIII. Va ser una dona amb una gran influència en la política del seu temps i va destacar pel seu gust pel luxe i la moda.

Una de les curiositats més interessants sobre Isabel de Farnesio és que va ser una gran col·leccionista d’art. Va reunir una gran quantitat d’obres d’artistes com Rubens i Velázquez, i va ser una gran mecenes de les arts. A més, va ser una gran amant de la música i va fundar una escola de cant a Madrid.

Altres curiositats sobre Isabel de Farnesio inclouen la seva gran influència en la política del seu temps, especialment en temes de relacions internacionals i diplomàcia. També va ser una dona molt culta i va promoure l’educació de les dones a través de la creació de diverses institucions educatives.

Algunes de les busquedes relacionades amb Isabel de Farnesio curiositats poden ser: la seva influència en la política europea del segle XVIII, la seva col·lecció d’art i la seva relació amb altres dones influents de la seva època.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz