hàbits saludables per dormir bé

0 0

Per poder dormir bé és important seguir hàbits saludables que ens ajudin a relaxar el cos i la ment. Algunes recomanacions per aconseguir un son reparador són:

– Establir una rutina de son: anar a dormir i aixecar-se sempre a la mateixa hora ajuda a regularitzar el rellotge biològic i millorar la qualitat del son.
– Evitar l’estímul abans de dormir: la llum blava dels dispositius electrònics interromp el procés de son i pot afectar la sensació de son reparador. És important apagar-los almenys una hora abans d’anar a dormir.
– Crear un ambient adequat: la temperatura de l’habitació, l’olor i la llum són factors que poden afectar la qualitat del son. És recomanable mantenir l’habitació fresca i fosca, i utilitzar aromateràpia o música relaxant per ajudar a relaxar la ment.

En definitiva, seguir hàbits saludables per dormir bé és fonamental per mantenir una salut òptima i un benestar físic i mental. Algunes cerques relacionades amb aquest tema poden ser «com millorar la qualitat del son», «remediar la son irritant» o «hàbits saludables per combatre la son».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz