fruites amb baix índex glucèmic per a diabètics

0 0

Si tens diabetis, és important que cuidis la teva alimentació per mantenir un nivell adequat de glucosa en sang. Una de les opcions recomanades són les fruites amb baix índex glucèmic, ja que això significa que la seva absorció és més lenta i no provoquen picades brusques de sucre en sang. Algunes fruites amb aquesta característica són les maduixes, les prunes i les pomes.

Les maduixes són una fruita dolça i refrescant que a més a més té un baix índex glucèmic, el que les fa una bona opció per als diabètics. Les prunes, per la seva banda, tenen una gran quantitat de fibra, el que ajuda a regular el nivell de sucre en sang. Les pomes són una fruita molt completa, rica en nutrients i amb un sabor dolç i lleugerament àcid. A més, també tenen un baix índex glucèmic, el que les fa una opció ideal per als diabètics.

Algunes busquedes relacionades amb fruites amb baix índex glucèmic per a diabètics podrien ser: «quines fruites són bones per als diabètics?», «quines fruites tenen un baix índex glucèmic?» o «quines són les fruites més recomanades per als diabètics?».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz