exercicis per enfortir els quadriceps

0 0

Si busques exercicis per enfortir els quadriceps, hi ha moltes opcions que pots provar. En general, els exercicis de força que impliquen l’extensió de genolls són els més efectius per a aquest propòsit.

Un dels exercicis més populars per enfortir els quadriceps és la sentadilla. Per fer una sentadilla correctament, posa’t dret amb els peus separats a l’amplada de les espatlles. Dobreixa els genolls fins que les cuixes estiguin paral·leles al terra, i després torna a pujar a la posició inicial. Pots afegir pes a la sentadilla per fer-la més desafiadora.

Una altra opció és la premsa de cames, que es fa en una màquina de gimnàs específica. Aquesta màquina permet a l’usuari ajustar la quantitat de pes aixecat i enfocar-se en l’extensió del genoll per enfortir els quadriceps.

Algunes altres opcions per enfortir els quadriceps inclouen el lunges i el step-ups. Amb aquests exercicis, l’usuari fa servir el seu propi pes corporal com a resistència per treballar els músculs de les cames.

Algunes cerques relacionades amb exercicis per enfortir els quadriceps podrien incloure «exercicis per a cames més fortes», «rutina de entrenament de cames» i «màquines de gimnàs per a quadriceps».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz