exercicis en barra de dominades

0 0

Els exercicis en barra de dominades són una opció excel·lent per a tonificar i fortaleir la part superior del cos. Aquest exercici consisteix en pujar a una barra fixa i suspendre el pes del cos a través dels braços. Això implica la utilització dels músculs de la part superior del cos, com ara els bíceps, el dors i els antebraços.

Per realitzar aquest exercici, és important mantenir una posició correcta del cos i utilitzar la tècnica adequada. És important no balancejar el cos i mantenir els colzes a prop del cos mentre es pugen. També és important no forçar la posició dels braços i evitar la tensió excessiva en els antebraços.

Els exercicis en barra de dominades són una opció popular per als amants del fitness i l’entrenament de la força. Algunes persones també busquen variacions d’aquest exercici, com ara les dominades amb pes, les dominades amb agarre ampli i les dominades amb agarre invers. Les persones també poden buscar informació sobre com augmentar la quantitat de dominades que poden fer i com millorar la seva tècnica.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz