exercicis de core amb trx

0 4

Els exercicis de core amb TRX són una excel·lent opció per a aquells que busquen una rutina d’entrenament combinada i eficaç. Els exercicis amb TRX consisteixen en utilitzar una corda de suspensió per a realitzar diversos moviments que ajuden a entrenar el nucli del cos, també conegut com a «core». Aquests exercicis són especialment efectius per a fortaleixen els músculs abdominals, els músculs de la columna vertebral i altres músculs estabilitzadors.

L’exercici de pont amb TRX és un dels exercicis més populars per a entrenar el nucli del cos. Per a realitzar aquest exercici, col·loca’t en posició de pont amb els peus a la corda de suspensió i les mans al terra. A continuació, eleva les caderes cap amunt, mantenint la posició durant uns segons abans de tornar a baixar. Aquest exercici ajuda a fortaleixen els músculs abdominals i també ajuda a millorar la flexibilitat de la columna vertebral.

Altres exercicis de core amb TRX que pots provar inclouen el rotador de tronc, el crunch, el equilibri en planxa i el equilibri lateral. Totes aquestes activitats són excel·lents per a entrenar el nucli del cos, així com per a millorar la teva postura i estabilitat.

Algunes de les busquedas relacionades amb exercicis de core amb TRX podrien ser «rutina d’exercicis de core amb TR

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz