exercicis de core amb pes corporal

0 5

Els exercicis de core amb pes corporal són una opció ideal per a aquells que volen entrenar el seu cos sense la necessitat de peses o màquines de gimnàs. Aquests tipus d’exercicis es centren en la força i l’estabilitat del nucli del cos, que inclou els músculs de l’abdomen, els lloms i la pelvis. Això significa que, si es fan de forma adequada, poden ajudar a millorar la postura, reduir el dolor de la part inferior de l’esquena i augmentar la força general del cos.

Algunes opcions populars d’exercicis de core amb pes corporal inclouen les planxes, les bicicletes de terra, els ponts de maluc i els esquírols. A més, també hi ha moltes variacions d’aquests exercicis que es poden fer per augmentar la seva dificultat i intensitat, com ara afegir pesos o fer-los amb una sola cama. Amb la pràctica regular, els exercicis de core amb pes corporal poden ser una excel·lent manera de mantenir-se en forma i saludable sense la necessitat de gastar diners en gimnasos o equipament especialitzat.

Algunes de les busquedes relacionades amb exercicis de core amb pes corporal poden incloure «exercicis de core per a principiants», «exercicis de core per a corredors» i «exercicis de core amb pes corporal per a dones». Així mateix, també hi ha molts llocs web i aplicacions que ofereixen programes d’entrenament de core amb

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz