exercicis braços així es construeixen uns biceps triceps acer

0 0

A l’hora de construir uns braços forts i definits, els exercicis per a bíceps i tríceps són clau. Els bíceps són els músculs que es troben a la part frontal del braç i són els responsables de la flexió del colze, mentre que els tríceps es localitzen a la part posterior del braç i són els encarregats de l’extensió del colze. Per aconseguir uns braços tonificats i ben definits, és important realitzar exercicis específics per a aquests músculs.

Un dels exercicis més populars per a bíceps són les flexions de bíceps amb peses o barra. Aquest exercici consisteix en mantenir els braços estirats i flexionar els colzes per a aixecar les peses cap a l’espatlla. És important mantenir una posició correcta i evitar balancejar els braços per evitar lesions. Pel que fa als tríceps, els exercicis més efectius són les extensions de tríceps amb peses o cable. Aquest exercici implica estirar els braços per sobre del cap i flexionar els colzes per a baixar el pes cap a la nuca.

En resum, per a construir uns braços forts i definits, és important realitzar exercicis específics per a bíceps i tríceps. Les flexions de bíceps i les extensions de tríceps són exercicis efectius per a aquest propòsit. Recorda mantenir una posició correcta i evitar balancejar els braços per a evitar lesions.

Algunes bus

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz