exercicis amb pes corporal per a triceps

0 0

Els exercicis amb pes corporal per a tríceps són una excel·lent alternativa per als que no tenen accés a un gimnàs o a un equipament d’entrenament. Aquest tipus d’exercicis es poden realitzar en qualsevol lloc i no requereixen equipament especialitzat. Hi ha molts exercicis diferents que es poden fer per treballar els tríceps, com ara les flexions de braços, les dominades i les immersions en barra.

Les flexions de braços són un exercici clàssic per als tríceps que es pot fer en qualsevol lloc. Per realitzar aquest exercici, col·loqueu-vos en posició de planxa amb les mans a la mateixa distància que les espatlles. A continuació, flexioneu els braços fins a portar el pit a prop del terra i torneu a pujar. Les dominades i les immersions en barra també són excel·lents exercicis per als tríceps. Les dominades es poden fer amb una barra suspesa, mentre que les immersions en barra es fan entre dues barres paral·leles.

Algunes de les busquedes relacionades amb exercicis amb pes corporal per a tríceps són: «exercicis de tríceps sense peses», «exercicis de tríceps en casa» i «exercicis de tríceps per a principiants». Aquests termes de cerca són comuns entre aquells que busquen una forma eficaç de treballar els tríceps sense equipament especialitzat.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz