exercicis amb pes corporal per a glutis

0 0

Els exercicis amb pes corporal per a glutis són una manera efectiva i econòmica de treballar aquesta zona del cos. Els gluteus són un grup muscular important que ajuda a mantenir la postura correcta i a realitzar activitats físiques de forma adequada. Aquí et presentem alguns exercicis amb pes corporal per a glutis que pots fer a casa:

1. Sentadilles: Les sentadilles són un dels exercicis més coneguts per treballar els gluteus. Per fer-les, posa’t dret amb els peus separats a l’amplada dels malucs i baixa el teu cos fins que els genolls estiguin a 90 graus. Després, torna a pujar i repeteix l’exercici.

2. Elevació de cama: Per fer aquest exercici, posa’t a quatre grapes i eleva la cama cap amunt, mantenint-la estirada. Després, baixa la cama i repeteix amb l’altra cama.

3. Saltar a la corda: Aquest exercici és una forma divertida i efectiva de treballar els gluteus. Saltar a la corda ajuda a tonificar els músculs i millora la resistència cardiovascular.

Algunes de les busquedes relacionades amb «exercicis amb pes corporal per a glutis» són: «com fer exercicis amb pes corporal per a glutis», «exercicis per a gluteus a casa», «rutina d’exercicis amb pes corporal per a glutis».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz