exercicis amb gomes per tonificar triceps

0 0

Els exercicis amb gomes són una excel·lent opció per tonificar els tríceps sense sortir de casa. Aquest tipus d’exercicis es basen en la resistència de les gomes elàstiques per crear una tensió que ajuda a treballar els músculs dels braços. Per aconseguir tonificar els tríceps amb gomes, és important realitzar els exercicis correctament i de manera regular.

Un dels exercicis més efectius amb gomes per tonificar els tríceps és el press de pit amb goma. Per realitzar aquest exercici, s’ha de col·locar la goma per sota dels genolls i agafar les extremitats de la goma amb les mans. Després, s’ha d’estirar les mans cap endavant fins que estiguin completament estirades, mantenint els colzes a la mateixa alçada que els espatlles. A continuació, s’ha de flexionar els colzes fins que les mans arribin a la part superior del pit i finalment, estirar els braços novament per completar una repetició.

Altres exercicis amb gomes per tonificar els tríceps inclouen el press francès amb goma i l’extensió de tríceps amb goma. Si estàs buscant més informació sobre exercicis amb gomes per tonificar els tríceps, algunes paraules clau relacionades podrien ser «exercicis amb gomes per braços», «gomes elàstiques per tonificar tríceps» i «exercicis per tríceps sense peses

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz