exercicis amb gomes per tonificar glutis

0 0

Si busques exercicis per tonificar els teus glutis, una opció eficaç i divertida són els exercicis amb gomes. Aquest tipus d’exercicis no requereixen de material costós ni d’una gran quantitat d’espai, per la qual cosa es poden realitzar a casa sense problemes.

Un dels exercicis més senzills amb gomes és el següent: col·loca la goma al voltant dels turmells i separa les cames a l’amplada dels malucs. Després, fes una sentadilla fins a arribar a un angle de 90 graus amb les cames i torna a la posició inicial. Repeteix aquest moviment durant uns 15-20 minuts per aconseguir un efecte òptim.

Altres exercicis amb gomes per tonificar els glutis són els que combinen diferents moviments, com ara flexions de cama, estiraments i rotacions de maluc. Per aconseguir els millors resultats, és important mantenir una postura correcta i realitzar els exercicis amb lentitud i control.

Algunes de les busquedes relacionades amb exercicis amb gomes per tonificar els glutis són: «exercicis amb gomes per aconseguir uns glutis forts», «rutina d’exercicis amb gomes per a les nalgues» i «com fer exercicis amb gomes per aconseguir uns glutis més grans».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz