exercicis amb gomes per tonificar esquena

0 0

Si busques una forma eficaç de tonificar la teva esquena sense necessitat d’aparells de gimnàs, els exercicis amb gomes són una opció perfecta per a tu. Aquests exercicis ofereixen una gran versatilitat i possibiliten treballar diferents músculs de l’esquena, així com millorar la teva flexibilitat i postura. A continuació, et presentem alguns exercicis amb gomes per tonificar la teva esquena:

1. Rem amb goma: Aquest exercici és ideal per treballar els músculs del dors i la part superior de l’esquena. Necessitaràs una goma elàstica i un espai ampli per realitzar la tècnica correctament. Comença assegut a terra, amb les cames esteses i la goma enganxada als peus. Agafa les extremitats de la goma amb les mans, estira els braços i tira de la goma cap a tu, mantenint els colzes a prop del cos. Aixeca els colzes fins que els braços formin un angle de 90 graus i, després, torna a la posició inicial. Repeteix el moviment 10 vegades.

2. Press de pit amb goma: Aquest exercici ajudarà a treballar els músculs del pit i la part superior de l’esquena. Per fer-lo, necessitaràs una goma elàstica i una superfície plana. Agafa la goma amb les mans i estira-la cap a fora, mantenint els braços estesos. Porta els braços cap al centre del pit, doblegant els

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz