exercicis amb gomes per tonificar braços

0 0

Fer exercicis amb gomes és una forma efectiva de tonificar els braços. Aquest tipus d’exercicis ajuda a treballar la musculatura de les espatlles, els bíceps i els tríceps, així com a millorar la força i la resistència dels braços. Si vols obtenir uns braços tonificats, aquí tens alguns exercicis amb gomes que pots fer a casa.

El primer exercici que pots fer és el següent: agafa una goma elàstica i estira-la amb les mans fins que estigui tensa. A continuació, mou els braços cap amunt i cap avall, mantenint la tensió de la goma. Aquest exercici ajuda a treballar els bíceps i els tríceps.

Un altre exercici amb gomes que pots fer és estirar la goma amb les mans, mantenint les mans a la mateixa alçada que els espatlles. A continuació, mou els braços cap a l’exterior, mantenint la tensió de la goma. Aquest exercici ajuda a treballar la musculatura de les espatlles.

En resum, els exercicis amb gomes són una forma eficaç de tonificar els braços. Amb només uns pocs exercicis, pots treballar la musculatura dels bíceps, tríceps i espatlles. Si vols obtenir uns braços tonificats, afegeix aquests exercicis a la teva rutina d’entrenament.

Algunes busquedes relacionades amb exercicis amb gomes per tonificar braços poden ser: «exercicis

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz