els millors exercicis pilates per reduir centimetres a la cintura

0 3

Si vols reduir centímetres a la cintura, els exercicis de Pilates poden ser una excel·lent opció per aconseguir-ho. Aquesta disciplina ofereix un gran nombre de moviments que estan dissenyats per a tonificar i estirar els músculs de la zona abdominal, millorant la postura i ajudant a eliminar la grasa acumulada en aquesta àrea del cos. A continuació, et presentem els millors exercicis de Pilates per reduir centímetres a la cintura:

1. La bicicleta: aquest exercici consisteix en estirar-se a terra, amb les mans darrere del cap, i elevar les cames fins a formar un angle de 90 graus amb el cos. Després, has de moure les cames com si estiguessis pedalant en una bicicleta, mantenint la posició del cap i els muscles abdominals ben contrauts.

2. El roll-up: aquest moviment és ideal per estirar la columna vertebral i treballar els músculs abdominals. Has de començar estirant-te a terra, amb les cames estirades i les mans al costat del cos. Després, has de moure les mans cap al sostre i aixecar el cap, les espatlles i el tronc fins a arribar a una posició asseguda. Mantén la posició durant uns segons i després torna a estirar-te a terra.

3. La planxa lateral: aquest exercici és ideal per treballar els músculs oblics de la cintura. Has de col·locar-te de costat

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz