els millors exercicis per a esquena

0 0

Si vols mantenir la teva esquena en forma, has de realitzar els millors exercicis per a esquena. Aquests exercicis no només ajuden a prevenir les lesions, sinó que també ajuden a millorar la postura i a augmentar la força. Aquí et presentem alguns dels millors exercicis per a esquena que pots realitzar.

El primer exercici és el rem amb mancuerna. Aquest exercici ajuda a treballar els músculs de l’esquena, els braços i els antebraços. Per realitzar aquest exercici, posa’t en posició de peu, agafa una mancuerna amb cada mà i doblega lleugerament les cames. Flexiona la cintura fins que el teu tronc estigui paral·lel al terra i manté els braços estesos. A continuació, doblega els colzes i aixeca les mancueres cap amunt, mantenint els colzes pegats al cos. Torna a la posició inicial i repeteix.

El segon exercici és el rem amb cable. Aquest exercici ajuda a treballar els músculs de l’esquena, els braços i els antebraços. Per realitzar aquest exercici, posa’t en posició de peu davant d’un cable de rem i agafa els dos extrems amb les mans. Flexiona lleugerament les cames i estira els braços fins que estiguin estesos. A continuació, doblega els colzes i aixeca el cable cap al pit, mantenint els colzes pegats al cos. Torna a la posició inicial i repete

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz