diferents fases del son i com utilitzar-les per descansar bé

0 0

Les diferents fases del son són fonamentals per a un bon descans. La primera fase és la fase del son lleuger, en la qual el cos comença a relaxar-se i la ment entra en un estat meditatiu. En aquesta fase, és important mantenir una posició còmoda i relaxada per a permetre que el cos es desconnecti del món exterior.

La segona fase és la fase del son profund, en la qual el cos està completament relaxat i la ment està en un estat de repòs. En aquesta fase, és important evitar les distraccions i mantenir una temperatura adequada per a un descans òptim. Finalment, la tercera fase és la fase REM, en la qual el cervell està actiu i els somnis apareixen. En aquesta fase, és important mantenir la calma i no pertorbar la son per a permetre que el cervell processi la informació i es recuperi per al dia següent.

Per aconseguir un bon descans, és important prestar atenció a les diferents fases del son i com utilitzar-les per a relaxar el cos i la ment. Això pot incloure la creació d’un ambient adequat per a dormir, com ara una temperatura adequada, un llit còmode i la reducció de les distraccions. També és important mantenir una rutina de son consistent, anar a dormir i aixecar-se a la mateixa hora cada dia per a permetre que el cos i la ment es preparen per al descans i la recuperació.

Algunes busquedas relacionades amb les diferents fases del son i com utilitzar-les per a

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz