curiositats d’interstellar

0 0

Interstellar és una pel·lícula de ciència-ficció que va ser estrenada el 2014 i va ser dirigida per Christopher Nolan. La pel·lícula segueix les aventures d’un grup de cosmonautes que viatgen a través de diferents planetes per trobar un nou lloc on la humanitat pugui viure. L’argument de la pel·lícula és molt intrigant i ha generat moltes curiositats entre els espectadors.

Una de les curiositats d’Interstellar és el fet que la pel·lícula està basada en teories científiques reals. El director de la pel·lícula, Christopher Nolan, va treballar amb un grup d’experts en física i astronòmia per assegurar-se que la pel·lícula fos el més realista possible. Això significa que molts dels conceptes científics que es mostren a la pel·lícula són reals i estan basats en la teoria de la relativitat d’Einstein.

Una altra curiositat d’Interstellar és el seu final. Molts espectadors van quedar bocabadats amb el final de la pel·lícula, ja que és molt complex i obert a interpretacions. Alguns fans van intentar analitzar el final de la pel·lícula per entendre’l millor, i van trobar molts detalls ocults que no s’havien adonat a primera vista. Això fa que Interstellar sigui una pel·lícula que es pot veure diverses vegades i que sempre es descobreixen coses noves.

Algunes de les busquedes relacionades amb curiositats d’Interstellar són

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz