curiositats d’internet

0 0

Les curiositats d’internet són infinites i sempre sorprenen als usuaris. Des de la creació del primer correu electrònic fins a l’aparició de les xarxes socials, internet ha evolucionat i continuament ens ofereix noves opcions. Algunes de les curiositats més destacades són les següents:

1. L’origen de la paraula «googlear»: Aquesta paraula s’ha popularitzat per referir-se a la cerca d’informació a través de Google. No obstant, molts desconeixen que el terme «googol» és un nombre que representa un «1» seguit de cent zeros. Així, la paraula «googlear» fa referència a la gran quantitat d’informació que es pot trobar a través de Google.

2. Les pàgines web més antigues: El primer lloc web va ser creat el 1991 per Tim Berners-Lee, el creador de la World Wide Web. Actualment, aquest lloc web segueix en línia i es pot visitar per veure com era la web en els seus inicis. A més, existeixen altres pàgines web antigues que també són interessants de visitar per veure com ha evolucionat el disseny web al llarg dels anys.

3. La Deep Web: Aquesta part d’internet és desconeguda per molts usuaris i representa una gran quantitat de contingut que no apareix a les cerques convencionals. A la Deep Web es pot accedir a través de programes especials i s’utilitza per a la comunicació entre governs, investigadors i altres persones

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz